Schön-Bau Kft. weboldala

  • +36-29-574-310
Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó *
Emlékezzen rám

Regisztráció

A (*) jelölt mezők kitöltése kötelező
Név
Felhasználónév
Jelszó *
Jelszó ismét *
Email *
Email ismét *

Gyakori kérdések

Hogyan vásárolhatok a webáruházban?
Tekintse meg webáruházunkat honlapunkon. Itt Összeállíthatja az Önnek leginkább megfelelő termék-csomagot, amit az oldalunkon azonnal meg is rendelhet.

Ha segítségre van szüksége hívjon elérhetőségeinken megadott telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, de személyesen is felkereshet bennünket telephelyünkön.

Hogyan kérhetek árajánlatot?
Ha valamelyik termékről szeretne árajánlatot kérni, úgy a termék részletes ismertetésénél lévő tájékoztatás kérése fülre kattintva egy felugró információs űrlapot kitöltve online küldheti el árajánlat illetve egyéb kérdését a termékkel kapcsolatba részünkre, amire kollégáink gyorsan válaszolnak e-mailben Önnek.

Hogyan kerül hozzám a megrendelt termék?
Többféle szállítási módot biztosítunk. Kérjük olvassa el a Szállítási feltételek menüpont alatti tájékoztatót is, de a megrendelést követően minden esetben, ha a szállítást a mi cégünk szolgáltatja egy közös megbeszélésre kerül sor ügyintézőnkkel a részletek és árak tekintetében.

Milyen áron vásárolhatok?
Oldalunkon az általunk kínált termékek aktuális árai szerepelnek. Nagyobb tételben történő rendelések esetében érdemes előbb ajánlatot kérni, mert a legtöbb esetben kedvezőbb árakat tudunk biztosítani.

Kaphatok-e jobb árat?
Ahogy már említettük oldalunkon az aktuális kereskedési árak szerepelnek. Nagyobb mennyiségek rendelése esetén érdemes külön ajánlatot kérni, mert a legtöbb esetben kedvezőbb árakat tudunk biztosítani.

Van területi korlátozás?
Magyarország területén bárhová szállítunk. A szállítási költségek az ajánlatkérés után kerülnek kalkulásra, részben ezért szükséges a visszajelzés részünkről.

Mi van akkor, ha a kívánt terméket nem találom az oldalukon?
Minden építőipari termékkel foglalkozunk. Amennyiben valamely terméket nem talál áruházunkban, kérjük jelezze azt a megrendelés elküldésekor, vagy elérhetőségeinken érdeklődjön.

 

Közzösségi információk:

Kövess minket a Facebook oldalunkon is.

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Értesüljön időben az AKCIÓINKRÓL!

Kiemelt elérhetőségeink:

  •   2376 Hernád, Váradi u. 1.
  •   +36-29-574-310