+36-20-915-5626

+36-29-574-310

info@schonbau.hu

Az otthoni festés fontos kellékei

Az igényes munkához felkészültnek kell lenni! Ha magad készülsz éppen kifesteni egy szobát, akkor az alábbi eszközöket szerezd be hozzá:

Az igényes munkához felkészültnek kell lenni! Ha magad készülsz éppen kifesteni egy szobát, akkor az alábbi eszközöket szerezd be hozzá: spatulya, csiszolópapír, festőhenger, alapozó festék, létra és takarófólia. Ám közel sem mindegy, hogy ezekből mennyit, vagy milyen fajtát veszel és, hogy hogyan használod!

A spatulya a falhibák kijavítására szolgál. Hogy kényelmesen tudj dolgozni 2 db-ot szerezz be otthonra, egy 50 és egy 100 mm széleset. Ha kezdő vagy érdemes az eszköz széleit kicsit lekerekíteni, így biztosan nem fogod megkarcolni a falat. A fal csiszolása igen fontos, mivel így kaphatsz szép, sima, festhető felületet, ám ez porral jár, így mindenképp vegyél fel maszkot, amikor ennél a fázisnál tartasz. A fal nedvességet von el a festéktől, ettől pedig romlik a fedőképessége, ezért jó, ha mélyalapozóval, vagy felhígított diszperziós festékkel átmész a szobán. És a sok előkészület után végre elértünk a lényegi részhez, a szín felviteléhez. Különösen figyelni kell, hogy a festőhengeren csak a szükséges mennyiségű festék legyen, erre alkalmasak a lehúzórácsok, használd! Mindezek előtt pedig, takard le bútoraidat és burkolataidat fóliával. Ezek rögzítésére és a nyílászárók környékének védelmére festőszalagot használj.

Gyere el üzletünkbe, hogy mindent beszerezz a festéshez és kezdj bele akár holnap!

Tetszett a cikk?

Megosztás: